Visum voor Partners
 
Wilt u partner worden van onlinevisa.eu en het visum voor verschillende landen verkopen tegen een hoge vergoeding per lead? Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar info@onlinevisa.eu en wij doen u een voorstel. Wij betalen momenteel de hoogste vergoeding in de markt, vraag dus altijd een staffel bij ons aan.
 
Ons formulier is gericht op het behalen van een zo hoog mogelijke conversie. Daarnaast hebben wij een aantal USP's, bijvoorbeeld de live chat en goede beoordelingen waardoor klanten graag een visum bij ons aanschaffen.
 
Integratie mogelijkheden
 
Wij bieden tal van mogelijkheden, variërend van een affiliate link, simpel formulier met vertrekdatum tot een whitelabel integratie en afhandeling. Bent u een reisbureau of een touroperator, dan kunnen wij direct in uw boekingsproces integreren. Hiermee behalen wij ongekende conversiecijfers. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
Naast de standaard diensten die wij bieden leveren wij ook gratis maatwerk. Integratie met uw pakket of website, reisbureau of anders: alles is mogelijk.
 
Voor visumbureau's
 
Onlinevisa.eu is gespecialiseerd in de afhandeling en verwerking van e-visums. Wij bieden onze diensten ook aan andere visumdiensten aan. Wilt u een e-visum aanbieden, maar heeft u niet de capaciteit of mogelijkheden om de visa ook te verwerken? Met een technische koppeling (API) kunt u bij ons de aanvragen inschieten. Wij verwerken de visa voor u, geheel whitelabel. Interesse? Neem contact met ons op: info@onlinevisa.eu.